شهیــــــــــــــــــد

... هفتاد دو سر بریده؟ وا بیدادا! ...

۳۴ مطلب در بهمن ۱۳۹۰ ثبت شده است

چهلمین روز پرواز دو پرنده ی سبکبال

رهبر معظم انقلاب در جمع خانواده ی شهید قشقایی(هم سفر پرواز شهید احمدی روشن):

این جوانان عزیز و فداکار

مانند ستاره هایی هستند

 که هر کدامشان

 در آسمان پیروزی ملت بزرگ ایران می درخشند.


گفتنی است مراسم چهلم شهید احمدی روشن، امروز، در دانشگاه علم و صنعت با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین محمد محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، غلامعلی حداد عادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، حسین قدیانی رئیس بسیج دانشجویی، جبل عاملی رئیس دانشگاه علم و صنعت و جمعی از استادان و دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.

امید است که ما نیز با این سبکبالان سبکبار محشور شویم.

برای شادی روح شهدا، صلوات. 

۳۰ بهمن ۹۰ ، ۱۹:۱۳ ۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

نور خداست؛ این، که خاموش نمی شود!

نطق پیش از دستور!
یادمه تو مسیر که بودم یکی از هم مسیریا از این پست های انس با قرآن تعریف کرد و نوشت، حیفه تعطیل بشه؛ بعد از اون، عملاً تعطیل شد! یعنی خیلی دنبالش بودم که یه پست انس با قرآن بذارم ولی خب سعادتی می خواست که من نداشتم؛ خدا رو شکر امروز فرصتش دست داد و بهانه اش. انشالا که سعادتش رو هم در حد همین یه پست پیدا کرده باشم.

أعوذ بالله من الشّیطان الرّجیم

یریدون أن یطفئوا نور الله بافواههم و یأبی الله إلّا أن یُتّم نوره و لو کره الکافرون

هوالّذی ارسل رسوله بالهدی و دین الحقّ لیظهره علی الدّین کلّه و لو کره المشرکون

آنان می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش کنند؛ ولی خدا جز این نمی خواهد که نور خود را کامل کند، هرچند کافران ناخوشنود باشند.

او کسی است که رسول خود را با هدایت و دین حق فرستاد تا او را بر همه ی ادیان غالب سازد، هرچند مشرکان کراهت داشته باشند.

(سوره توبه-آیات۳۲ و ۳۳)

مضمون این دو آیه تو آیات ۸ و ۹ سوره ی صف تکرار شده(و البته آیه ی دوم عیناً هر دوجا تکرار شده و باز با همین مضمون تو آیه ی ۲۸ سوره ی فتح هم اومده). این تکرارا خودش یه دلیلیه بر اهمیت موضوع. موضوعی که تو پست قبلی تا حدودی بهش پرداختم.

تموم تلاشای دشمنای اسلام، دشمنای حقیقت، در نهایت، خاموش کردن نور خورشید با دهن هستش! و چه تلاش مذبوحانه ای! 

خورشید حقیقت، عالم تابه و نورش خاموش نمی شه که هیچ؛ هر روز به تعداد بیشتری از گل هایی می تابه که از زیر سلطه ی درختای بلند بیرون میان؛ درختای بلند و پوسیده ی استکبار که می خوان مانع بشن از تابش پرتوهای نورانی به پیکر گل ها و بوته ها. اما گل ها، هوشمندانه تو مسیر رشدشون، کژی راه رو دور می زنن و تو صراطی مستقیم، سرشون رو به طرف نور بالا می گیرن تا روشنای نور رو درک کنن.

و عاقبت، هم این وعده ی قرآنه که اسلام، همون دین حقیه که به همه ی ادیان، غالب میشه و جهانی میشه.

این واقعیت رو امروز خیلی بهتر از چند قرن پیش درک می کنیم. هر روز خبر مسلمون و حتی شیعه شدن عده ای رو اون هم از بلاد کفر، می شنویم. و امیدوارتر می شیم که تحقق این وعده ی قرآنی نزدیکه. خیلی نزدیک.

و ان شاء الله دور نیست؛ اون روزی که به فرموده ی معصومینمون:

"وعده ای که در این آیه(۳۳توبه) است، به هنگام خروج(ظهور) مهدی آل محمد(ع) صورت می پذیرد. در آن روز، هیچ کس در روی زمین نخواهد بود مگر این که به (حقانیت) محمد(ص) اقرار می کند." امام محمد باقر(ع)

"بر روی زمین هیچ خانه و خیمه ای باقی نمی ماند مگر این که خداوند نام اسلام را در آن وارد می کند." پیامبر اسلام(ص)


نطق پس از دستور!
همین الآن از اخبار شنیدم که می گفت: هیلاری کلینتون از مواضع تند قبلیش، عقب نشینی کرده و بحث مذاکره و اینا رو مطرح کرده. چه جالب! دو کلمه از مادر عروس! البته مذاکره با اونا که نتیجش از قبل مشخصه؛ اونا دنبال باج خواهی ان و ما هم باج به بیگانه نمیدیم. پس مذاکره نتیجه ی خاصی نخواهد داشت؛ مادامی که اونا نخوان حقوق ما رو در نظر بگیرن و حقوق ضایع شدمون رو هم پس بدن!
اما، همین که از اون مواضع تند، یهو عقب می شینن و اینطور تغییر موضع میدن، دارن درواقع، بیش از پیش عجز خودشون و درمونده شدنشون رو تو تموم صحنه های جنگ نرم و سخت، در برابر ایران اسلامی، به تموم جهان، ثابت می کنن. اول تهدید می کنن و تو رسانه هاشون غوغا می کنن که چنین می کنیم و چنان، بعد که خوب ضایع می شن و می فهمن قدرت چنین و چنان کردن رو ندارن؛ دست از پا درازتر برمی گردن سر میزای مثلاً مذاکره! آدم خندش می گیره تذبذب و تزلزلشونو که می بینه.

۳۰ بهمن ۹۰ ، ۱۱:۱۴ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

تازه چه خبر از گوگل؟

یه جا همین امروز خوندم گوگل مث اینکه چندتا سایت و وب ارزشی رو پیج رنکش رو بی دلیل، تغییر داده و رتبشون رو پایین آورده.

البته پیج رنک گوگل که اصلاً چیز مهمی نیس؛ امروز در تخریب چهره های ارزشی، تو دنیای واقعی و حتی گاه و بیگاه هم تو دنیای مجازی، کارای مهم تر و برنامه ریزیای جدی تر انجام میشه؛ از تهدید و ترورهای کور و ابلهانه گرفته تا بلوکه کردن اموال و هزارجور انگ و تهمت سیاسی بستن و تعرض به آبروی مردای خدا. ما که کاری به هیچ کدوم از این حرکتاشون نداریم؛ هرکاری می خوان به زعم خودشون در تخریب ما و دوستان ما بکنن، ما که هستیم. و در حمایت از دوستامون، هر روز، جدی تر از دیروز، حاضر می شیم. از نظر گوگل و سایرین، هم پایین ترین رتبه رو هم داشته باشیم؛ باز هستیم و اگه قرار باشه قلممون تیری باشه تو چشم مغرضای بدخواه، به لطف خدا، اینطور خواهد بود. اگه قراره تیغی باشه و گردن کفار رو بزنه؛ به یاری خدا گردن خواهد زد. اگه هم قرار باشه انگشت تلنگری بشه واسه بیدار کردن خواب زده های شب غفلت، باز هم تلنگرش را ان شاء الله خواهد زد و باز بیدار خواهد کرد.

به "حق" که ضرر نمی رسونن؛ چون اگه ما در طریق حق باشیم، خدا با ماست و بقیه در برابر خدا هیچ قدرتی ندارن؛ هیچ قدرتی؛ برنامه ریزیاشون همیشه ابتر می مونه. خونه پرش بتونن کسی رو شهید کنن؛ این نهایت زورشونه؛ که منتج به سعادتمند شدن ما میشه. خون هر شهید در جسم صدها و هزاران مستشهد دیگه می جوشه؛ و میدون مبارزه پر میشه از کسایی که منتظرن شهید بعدی، اونا باشن.

رو بودن و نبودن ما و اثر قلممون هم تأثیر ندارن. بودن ما به اراده ی خودمون و تأیید خداست. اثر قلممون هم دست خدا.

می تونم به جرئت بگم این موش دووندنا این وسط، از طرف این سایتای معلوم الحال، نمی تونه نشونه ی چیزی باشه غیر از احساس عجزشون در برابر حضور رو به فزونی بلاگرا در جبهه ی حق و حقیقت.

و همینطور این حرکتای عجولانه و احمقانه از طرف مسئولین سایتای معلوم الحال، جز این رو نشون نمی ده که اونا دیگه نمی تونن ترسشون رو مخفی کنن از تأثیر حرف حق بر دل ها و از تکثیر روز افزون حق طلبا تو همه جای دنیا، حتی با وجود این حجم دروغ پراکنی و سانسورهای عجیب غریب، برضد حقیقت اسلام، حقیقت ولایت و حقیقت شیعه.

این عجز و این ترس، البته تو تموم سطوح جبهه ی کفر، ریشه دوونده؛ از سردمدارای حکومتی و دستای سرمایه داری پشت پرده ی حکومتاشون گرفته تا مدیرای خرد و کلان سایتای ریز و درشتشون؛ تا حتی کارمندا و کارگرا و مردم عادی شون. تموم سرمایشون رو گذاشتن رو اینکه خودشون رو گسترش بدن و افکار پوچ خودشون رو. تموم برنامه ریزیاشون واسه بزرگتر کردن دایره ی کفر بود؛ اما حتی تو قلب کفرستون هم روز بروز بیشتر، انسان انسان، مسلمون رشد کرد و آزاده و حق مدار؛ و این یعنی انهدام درونی جبهه ی کفر، کشیده شده تو بستر زمان؛ و ان شاءالله یه روزی همین روزا، انفجار بیگ بنگ: تموم شدن دنیای کفر و آغاز دنیایی جدید در تصرف مستضعفین خداخواه؛ و در واقع همه ی اینا برای ما نشونه ی روشنیه از نزدیک بودن طلوع فجر فرج. حرف از ظهور مولا که میشه، دیگه نمی تونم عرضم رو ادامه بدم؛ اگرچه حرفم هنوز تموم نشده؛ انشالا تو یه پست دیگه، عرضم رو کامل می کنم.

اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج و العافیة و النصر

و اجعلنا من خیر أنصاره و أعوانه و المستشهدین بین یدیه

۳۰ بهمن ۹۰ ، ۱۱:۰۹ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

انتخابات مجلس نهم، ضربه ی سختی بر کالبد نیمه جان دشمنان

نقل به مضمون از سایت http://www.leader.ir/:

رهبر معظم انقلاب، امروز، به مناسبت ۲۹ بهمن، سال روز قیام مردم تبریز در سال۱۳۵۶، در جمع علما، مسئولین و دیگر اقشار مردم استان آذربایجان به ایراد سخنرانی پرداختند.

بصیرت و موقع شناسی ملت دهها میلیونی، حضور پرشورتر و بانشاط تر را در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال رقم زد.

رسانه های وابسته به صهیونیسم جهانی، با هدایت این غده ی سرطانی در تلاشند تا ملت با ایمان ایران را نسبت به اسلام و اهداف والای آن سست و بی انگیزه جلوه دهند.

مدعیان آزادی اطلاعات و اخبار، حضور دهها میلیونی غیورمردان ایرانی را تنها صدها هزار نفر عنوان کردند!

جمهوری اسلامی ایران، کانون اصلی حرکت عظیم اسلام و رسیدن آن به نقطه ی حساسی است که نسل های آینده بتوانند شاهد نابودی سلطه ی مستکبران جهان باشند.

دشمن از هیچ تلاشی برای بی رونق کردن انتخابات ۱۲ اسفند مجلس، فروگذار نخواهد کرد اما به لطف خدا، انتخابات پرشور و حضور مردم با بصیرت، ضربه ی سخت دیگری بر پیکر دشمن وارد خواهد نمود.

امید است که انتخابات مجلس نهم، به انتخاب مجلس و نمایندگانی خوب برای ورود به عرصه ی کار و خدمت، بیانجامد.

۲۶ بهمن ۹۰ ، ۲۰:۲۳ ۵ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

وصف شکوه امروز را این قلم که نتواند

شور و هیجان تمام راهپیمایی هایم یک طرف، لذت آن چند دقیقه راهپیمایی زیر سایه ی پرچم الله، هم یک طرف.

عجب! گویا این پرچم، تمام نمی شد!

بدون شرح!

مستکبرین جهان باز هم به عزا می نشینند!

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق/ ثبت است در جریده ی عالم، دوام ما...

التماس دعا

۲۲ بهمن ۹۰ ، ۱۶:۰۳ ۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

امروز، حضور همه ی ما، حماسه ی نوینی خواهد ساخت

امروز، بیست و دومین روز از ماه بهمن؛ حماسه ای با نیروی ایمان و عشق به وطن.

امروز، روز حضوری پرشور؛ در شکر این نعمت بزرگ الهی: انفجار نور.

دل ها، همه در تب و تاب؛ در شکوه بخشی به گرامیداشت فجر انقلاب.

***

همه ی ما در هرکجای ایران، به نشان اطاعت از اماممان،

می رویم تا در روز خدا، و به عشق روح خدا،

در راهپیمایی شرکت کنیم و عزت و اقتدار خود را به رخ مستکبران جهان بکشیم.

التماس دعا

۲۲ بهمن ۹۰ ، ۰۱:۱۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

این صدای صحرا نیست؛ این صدای تمام ایران است

این واقعیت را بپذیر که هر قصه سرانجام در نقطه ای به پایان می رسد و این واقعیت را هم که اگر قصه ای تمام نشود ، قصه ای تازه آغاز نمی شود . و من و تو در تمام عمر در اندیشه قصه های نو بودیم و آغازهای نو ... مارال ! تمام شدن مساله ای نیست ، چگونه تمام شدن ، مساله ی ماست . 

(اقتباس از آتش بدون دود؛ خطاب شهید آلنی به همسر انقلابیش، مارال) 

امشب اگر چه نباید می بودم؛ اگرچه نمی خواستم بیایم؛ اما هوس صحرا نگذاشت و نمی گذارد.
امشب دلم عجیب با صحراست. در این اتاقک محقر، بوی صحرا را می شنوم از خنکای این شب شاید تاریک اما با تابش مهتاب عشق، روشن.
امشب شاید انعکاس ناله های آرتا و فریاد مارال است؛ شاید برق نگاه آیناز است؛ و شاید یاد دوباره از شهید آلنی، که بیقرارم کرده است.
شاید بگویی آن فقط یک داستان بود و اسم ها هم تزئینی! اما نه دوست خوبم؛ اسم ها حتی اگر واقعیت نداشته باشند؛ نمادند.
آلنی، آیناز، مارال و آرتا، بوده اند؛ یا بهتر است بگویم آلنی ها، آرتاها و مارال ها بوده اند در همیشه ی تاریخ صحرا، در میان قوم دلیر ترکمن. همه شان در صحرا رشد کرده، با غم صحرا گریسته و در شادی اش پایکوبی کرده اند؛ و در زورآزمایی های مکرّر، با درخت خرافات زمانه ی خود، استوارتر شده اند؛ آن سان، که مرد و زنشان، مردانه در برابر زور و ظلم زمانه ایستاده اند، می ایستند و خواهند ایستاد.
امشب دلم عجیب، مظلومیت آلنی را فریاد می کند.
درونم چون غربت صحرا، بغض است بر روی بغض، اشک است کز چشم دل می جوشد اگر چه از دیده، چون سیل، نمی خروشد.

فردا رویش درخت بالنده ی انقلاب، این یادگار عزیز خون شهیدان را جشن می گیریم. فردا روز پیروزی رشادت مردان خداست؛ مردانی که شاید از جنس زن هم بوده اند؛ اما آنجا که دشمن، آهنگ اماته ی حق می کند؛ دیگر، جنس مهم نیست؛ رنگ و نژاد، عقیده و سلیقه، مهم نیست؛ مرد و زن، دوشادوش هم، حماسه ای از نبرد حق و باطل را تاریخی می سازند. و فردا، روز انجام است. روز مرگ باطل، روز احقاق حق. فردا روز تمام ایران است. فردا روز صحراست. روز تبریز است. روز ورامین. روز قم، یزد و همدان؛ فردا روز جای جای ایران است.

کمی از صحرا گفتم؛ اگرچه نه حق مطلب را؛ که جسارت است به قلم خود مجال دهم تا دفتر مشق امشبش را با بیان ناقصی از آن شکوه وصف نشدنی سیاه کند. فریاد من، حتی آه ناچیزی نخواهد بود تا دودی باشد بر آن آتش بدون دود. باری، بهرحال، بی انصافی است نامی از خطه ی ترکمن آوردن و یاد دلاورمردانشان را پاس داشتن اما یاد نکردن از بزرگان مبارزه در خطه ی شمال، این آسمانیان جنگل نشین اما دریادل.

خدایت بیامرزد میرزا کوچک خان؛ نمی دانم چرا باید کوچک خان صدایت کنیم؛ تو از همه ی ما بزرگ تری و نامت شاید فلسفه ی تواضع توست. نمی دانم. چون از تو بیش از این نمی دانم که بزرگی بودی و بزرگیت از جنگل های شمال هم فراتر رفت و شهادتت، اجری درخور بود برای این بزرگی ات. خوشا به سعادتت و ما راهم دعا کن.

باز هم صحرا، اما، نمی دانم از صفای آن بنویسم یا از فردا و انقلاب ایران در دل های انقلابی شقایق هایش؟ ببخش اگر فقط از صحرا می نویسم؛ این، برای من، تنها نمادی است از عشق به ایران عزیز؛ عشق ورزی با حق و سنگر گرفتن زیر لوای ولایت.

صحرا برای من، یعنی هر جا که خانه، خانه اش، چادر، چادرش، عشق را به اشارتی، دریافت تا در دل ها، نیز صحرا، صحرا، انقلاب به پا کنند. آنجا که شقایق، شقایق، مردان رشید داشت و زنان شیردل، با دل هایی دریا، دریا، بزرگ؛ که در آنها اختلافات من و تویی، اختلافات قومی، قبیله ای و حتی بزرگتر از آن از اختلافات مذهبی، بسان کاهی بود در پای کوهی.

همدلی، رساترین فریاد شب و روز صحراست؛ هیچ تفاوت ندارد مسلمان و شیعه باشی یا نه، حتی ترکمنی و از خاندان های با اصالت چون آق اویلر باشی یا نه. بار سنگین این رسالت، در مبارزات حق گرایانه شان بر ضد رژیم ستم شاهی، مساوی بر دوش همگان، تقسیم خواهد شد. همدلی، شعار شور انگیز صحراست؛ و ان شاء الله ماندگارترین شعار تمام ایران، باقی خواهد ماند تا سحر که فجر انقلاب را به فرج مولایمان پیوند بزنند.

اللّهم عجّل لولیّک الفرج

۲۱ بهمن ۹۰ ، ۱۹:۵۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

انگار همین دیروز بود...

سلام دوباره؛ با تبریک دوباره عید ولادت پیامبر رحمت و امام مذهب، حضرت محمد(ص) و امام جعفر صادق(ع)، از اونجایی که ممکنه چند روزی این طرفا نیام؛ این مطلب رو یه کم زودتر کار می کنم و پیشاپیش هم تبریک می گم بیست و دو بهمن رو.

توضیح بیشتری نمیدم چون عکسایی که تو ادامه مطلب می بینید خودشون گویا هستن؛ فقط همین که یادمون باشه انشالا امسال، قراره از این هم پرشورتر، حماسی تر و گسترده تر حضور داشته باشیم؛ چه تو راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن و چه تو انتخابات اسفندماه.

التماس دعای فراوون. خدا نگهدارتون.

ادامه مطلب...
۲۰ بهمن ۹۰ ، ۲۲:۴۳ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

تاریخ انقلاب: آنطور که هاشمی، روحانی و جزایری دوست دارند

سلام. این مطلب رو عیناً از سایت رجا نیوز کپی پیست می کنم(طنز از محمدرضا شهبازیه)؛ چون خیلی جالبه حتی اگه شنیده باشیش باز شنیدنش؛ بدک هم نیس. دوباره یه گلخندی رو صورتت بیاره، واسم کافیه: 

خاندان معظم هاشمی به مستند صراط اعتراض کرده اند. همچنین شهرام جزایری و حسن روحانی نیز به این برنامه معترض شده اند که لازم است تاکید کنیم این اعتراضات در نامه های جداگانه بوده که اگرچه موجب اسراف کاغذ است اما نشان می‌دهد که تلاقی این اعتراض‌ها کاملا اتفاقی بوده است. ما ضمن اینکه شما را با عملیات پیدا کردن پرتقال فروش تنها می‌گذاریم، یک طرح پیشنهادی را هم به مسئولین صدا و سیما تقدیم می‌کنیم تا از این پس این‌جوری مستند بسازند و تاریخ انقلاب را روایت کنند تا به کسی برنخورد:

1

یک خاندان بود که حدود 30 سال پیش تصمیم گرفت انقلاب کند و پدر پهلوی را در بیاورد اما از آنجا که خیلی مردم‌دار بود تصمیم گرفت مردم را هم در این کار بازی دهد تا آنها هم بعدها بتوانند در این ایام شادی کنند، سرود بخوانند، شیرینی بخورند و کلی به خودشان ببالند! همچنین این خاندان از آنجا که می‌دانست پول چرک کف دست است، در نظافت مردم و بهداشت عمومی جامعه کوشید و حتی چرخ‌هایی را از خارج وارد کرد که چرخ های توسعه نام داشت و مردم با رفتن زیر آن کلاً تر و تمیز می شدند!

بعدها یکی از پسران این خانواده که او هم به تمیزی خیلی اهمیت می داد، تصمیم گرفت مشکل را از ریشه حل کند و به‌جای تمیز کردن مردم، پول را تمیز کند تا هی کف دست مردم چرک نشود. او این‌کار را در جایی که قرار بود سوخت را به صورت بهینه ای بسازد، انجام داد و به "پول‌شویی" مشغول شد. اما واسه اینکه ریا نشود، اصلا راضی نبود که این خدمات رسانه ای شود، به‌خاطر همین، دوستانش گفتند: «چه دوره زمونه ای شده، برای اینکه اجر خدمات این بنده خدا را از بین ببرند، برداشتند سر یکی را کردند تو کاسه‎ی توالت فرنگی تا مجبور شود از طرف این پسر خانواده ریا کند.»

همین پسر خانواده چندی بعد وقتی خیالش از بهداشت عمومی راحت شد، به فکر سطح علمی مردم افتاده و برای سرکشی به شعبه های دانشگاه آزاد رفت خارج و حتی تق و لق بودن مدیریت این دانشگاه هم موجب نشده است تا او ذره ای در انجام وظیغه اش خلل وارد شود و کارش را ول کند و برگردد؛ هی سرکشی می‌کند، هی سرکشی می‌کند، الان دو سال است که دارد هی سرکشی می‌کند لامصب!

2

اتفاقا یکی از کسانی که با این خاندان ارتباط داشت و هنوز هم در دم و دستگاه آن‌ها دارد به صورت استراتژیکی تحقیق می‌کند، کسی است که یک زمانی مسئول امور هسته ای بود. از قضا این بنده خدا هم خیلی به فکر مردم بود و هر وقت میوه می‌خورد به این فکر می‌کرد که خدایا، تا کی باید هسته این میوه ها بره زیر دندون مردم و اونها رو اذیت کنه؟ همین هم موجب شد تا او همیشه دنبال راه حلی باشد تا مردم رو از این وضع نجات بدهد. تازه او خبر نداشت بعضی مردم حتی هسته میوه هایی مثل موز و خیار رو هم می‌خورند وگرنه خیلی بیشتر ناراحت می‌شد. همین هم موجب شد که این مرد دلسوز به فکر از بین بردن هسته ها یبفتد و برای شروع به سراغ صنعت هسته ای برود. او به این فکر می‌کرد که وای به روزی که برق هم هسته داشته باشه و بره زیر دندون مردم! بنابراین صنعت هسته ای تعلیق شد. او این کار را کرد تا با تعلیق شدن برنامه های هسته ای بتونه از پشت بره سراغ برق و درست زمانی که اون تعلیقه، هسته اش رو در بیاره؛ آخه می‌دونید که برق اگر تعلیق نباشه، آدم رو می‌گیره و نمی‎شه هسته اش رو درآورد.

خلاصه اینکه این بنده خدا هم برای خدمت به مردم هر کاری کرد. حتی برای اینکه آیندگان رو هم از خطر هسته ها نجات بده، حاضر شد با سران استکبار بشینه سر یه میز و خودش رو جلوی اون‌ها کوچیک کنه و بر خلاف روحیه قاطعی که داشت، هی بگه "چشم، چشم". حتی یکی از زیر دست‌هاش نفوذ کرد تو تشکیلات اون‌ها اما از اونجا که خیلی نفوذ کرده بود، نتونست برش گردونه. از همین جا بود که مردم فهمیدن این افراد چقدر نفوذشون زیاده!

3

یکی دیگه از افرادی که متأسفانه مظلوم واقع شده و کلی درباره اش تاریخ رو تحریف کردند یه بستنی فروش خرده پاست. البته این خرده پا که میگم یعنی اینکه الان خرده پا شده وگرنه تو دوره زمونه خودش کلی برو بیا داشته ها. مثلا این بنده خدا با چرخ دستی بستنی فروشی‌اش می رفته تو مجلس و به شیخی که رییس مجلس بوده 300 میلیون تومان بستنی می‌داده؛ اون بنده خدا هم بستنی ها رو بر می‌داشته و بین مستمندان پخش می‌کرده. این شیخ آن‌قدر مشغول بستنی گرفتن و پخش کردن بوده که اصلا حواسش نمی‌شه که "دول الخلیج العربیة" یعنی چی و جلوی کلی آدم سوتی می‌ده. اما اینجا قرار بود تاریخ اون بستنی فروش رو بگیم  ولی چه کار کنیم که تاریخ اون شیخ خوشمزه تره! خلاصه بستنی فروش تاریخ ما بعد از مدتی کار و کاسبی‌اش کساد میشه و چرخش رو به جرم توزیع بستنی آلوده توقیف می‌کنند. روزگار بلایی به سر این بنده خدا میاره و کارش به جایی می‌رسه که تو زندان بهش میگن آفتابه دزد! آخه چند سال بعد خبر می‌رسه که یه یارو با «خاور» بستنی آلوده توزیع می‌کرده، یه چرخ ناقابل که چیزی نیست!

۲۰ بهمن ۹۰ ، ۲۱:۱۳ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

من از هگمتانه و از ارگ بم...

اول از همدانی های افتخار آفرین می گم:

به گزارش خبرگزاری مهر، "سید قاسم بلوری"،مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور در همدان گفت: در دهه فجر سال جاری عکس ها و اسناد منتشر نشده از روزهای انقلاب و حضور مردم همیشه در صحنه همدان در روزهای خون و قیام در قالب 10 برنامه فرهنگی، هنری و مردمی در معرض دید عموم قرار داده شده است.
وی با بیان اینکه رویکرد امسال این مدیریت، اجرای برنامه های مشترک با دیگر سازمان ها و نهادها است،گفت: برگزاری نمایشگاه عکس و اسناد انقلابی در محل ساختمان مدیریت، برگزاری نمایشگاه عکس در مجتمع فرهنگی - هنری شهید آوینی همدان و پخش تصاویر حضور مردم انقلابی همدان در سال های انقلاب از تلویزیون های شهری از برنامه های این اداره در دهه فجر است.
وی پخش ویژه برنامه روزهای انقلاب با نگاهی به عکس ها و اسناد آن روزها در شبکه استانی همدان و در برنامه شب غربی را از دیگر برنامه ها عنوان کرد.
بلوری برگزاری نمایشگاه خیابانی در میدان امام خمینی و خیابان پاسداران همدان، نمایش عکس های انقلابی مردم همدان در غرفه مربوط به استان همدان در جریان راهپیمایی روز 22 بهمن در تهران با همکاری سپاه همدان و همکاری با سایر سازمان ها و دستگاه ها برای برگزاری هر چه بهتر برنامه های دهه فجر سال جاری در استان همدان را از دیگر برنامه های در حال اجرا از سوی این مدیریت دانست.
همچنین "مجید فروتن"، معاون فرهنگی هنری فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز از برگزاری نمایشگاه عکس های انقلاب 57 همدان برای نخستین بار در نگارخانه زنگنه مجتمع فرهنگی سینمایی آوینی همدان خبر داد.
وی گفت:در این نمایشگاه 33 قطعه عکس از حماسه مردم همدان در روزهای انقلاب اسلامی 57 به نمایش گذاشته شده است.
این عکس ها توسط مردم استان همدان در روزهای پیروزی انقلاب اسلامی گرفته شده و به سازمان اسناد ملی اهدا شده و برای نخستین انتشار یافته است.
این نمایشگاه تا 22 بهمن ماه در نگارخانه زنگنه مجتمع فرهنگی و سینمایی آوینی همدان برپا است.
همچنین به نقل از خبرگزاری شبستان، جعفر روشن‌سرشت، مسئول امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) همدان از برگزاری جشن انقلاب ویژه جوانان پیرو ولایت در 9 شهرستان با مشارکت 700 نفر از جوانان و 2 هزار خانواده خبر داد.
وی اظهار داشت:
مسابقه مقاله نویسی با عنوان انقلاب اسلامی، بررسی جایگاه خانواده، برگزاری همایش دانشجویی و فراخوان مقاله برای 500 نفر از دیگر برنامه‌های دهه فجر است. عطر افشانی گلزار شهدا، دیدار جوانان پیرو ولایت امداد با خانواده‌های شهدا، حضور گسترده خانواده‌ها و جوانان در راهپیمایی 22 بهمن از برنامه‌های مهم امور فرهنگی کمیته امداد امام خمینی (ره) است.
گفتنی است "حسن مظاهری"، معاون تربیت بدنی و پرورشی آموزش و پرورش همدان، نیز روز یکشنبه(16بهمن1390) در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: سرود 1357 نفره همسرایان فجر 22 بهمن با حضور دانش آموزان پسر دوره راهنمایی در همدان اجرا می شود. این برنامه همزمان با سراسر کشور در همدان و برخی از شهرستان های استان اجرا می شود
وی از برگزاری مسابقات ورزشی ، قرآنی ، پرسش مهر و فرهنگی و هنری در ایام الله دهه فجر برای دانش آموزان خبر داد و اضافه کرد: امسال برای اولین بار مسابقه ویژه "نامه نویسی" با عنوان نامه های آسمانی به دانشمند هسته ای "مصطفی احمدی روشن" طراحی شده است که دانش آموزان دل نوشته های خود را خطاب به این شهید بزرگوار ارایه می دهند.
وی اظهار داشت: افتتاح حداقل 30 نمازخانه در سطح استان ، توزیع سه هزار و 500 جلد کتاب اهدایی به مناطق و شهرستان ها ، برگزاری مسابقه بزرگ نقاشی همگانی به طول یک کیلومتر بین دانش آموزان و نوجوانان و نواختن زنگ انقلاب از دیگر برنامه های آموزش و پرورش در دهه فجر است.

حالا نوبتی هم باشه نوبت کرمانیای خونگرم و مهمون نواز و همیشه دست و دلبازه:

مهدی صدفی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر تمام برنامه ریزی های لازم برای برگزاری هر چه باشکوهتر جشن های دهه فجر در کرمان در انجام شده است.
وی ایام الله دهه فجر را یکی از ماندگارترین و پرافتخارترین مقاطع تاریخی ایران دانست و گفت: معرفی ابعاد شخصیتی مقام معظم رهبری برای آحاد جامعه بسیار ضروری است.
وی همچنین بر لزوم تبیین دلایل شکل گیری انقلاب برای نسل جوان تاکید کرد و تصریح کرد: ذکر دلاوریها و فداکاری های مردم ولایتمدار ایران در آن مقطع از انقلاب اسلامی ایران باعث می شود که جوانان ضمن اشنایی بیشتر با انقلاب بیش ار پیش قدردان این نعمت الهی باشند.
رئیس ستاد دهه فجر استان کرمان تصریح کرد: سه هزار برنامه درقالب برنامه های علمی، فرهنگی، هنری، آموزشی، نمایشگاهی، مراسم ، ورزشی و قرآنی توسط 26 کمیته تخصصی، دو هزار و 500 ستاد روستایی و عشایری و 500 تشکل مردمی در استان کرمان برگزار می شود.
این مسئول گفت: مردم با حضور حداکثری در راهپیمایی 22 بهمن و همچنین مشارکت در برگزاری جشن های این دهه به دشمنان نظام و انقلاب مانند همیشه ولایتمداری خود را ثابت می کنند.
وی همچنین با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در خطبه های نماز جمعه این هفته تهران تصریح کرد: سابقه همه ملت ایران و آحاد مختلف مردم است تا با حضور خود در راهپیمایی 22 بهمن یک بار دیگر با آرمان های حضرت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب حضرت خامنه ای (دامت برکاته) تجدید میثاق کنند. صدفی در بخشی دیگر از سخنان خود به اهمیت برگزاری با کیفیت برنامه های دهه فجر تأکید کرد و اظهار داشت : راهپیمایی 22 بهمن رأس ساعت 30/9 صبح  از چهرراه طالقانی آغاز و تجمع پایانی در میدان عاشورا خواهد بود و در این مراسم آیت الله سید احمد خاتمی نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه موقت تهران سخنرانی خواهد کرد.
وی قرائت قرآن، سرود جمهوری اسلامی، همخوانی 1357 نفری دانش آموزان، ضرب همزمان 33 مرشد به طور همزمان، توزیع 33 کیک به مناسبت سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را از جمله دیگر برنامه های راهپیمایی 22 بهمن امسال ذکر کرد و گفت: در روز 22 بهمن از ساعت 30/8 صبح از سوی پایگاه امام علی (ع) کرمان برنامه های متنوعی در چهار راه طالقانی برگزار می شود.

۲۰ بهمن ۹۰ ، ۱۵:۰۳ ۴ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

پریشان نوشتم من از هر کجا!

سلام. اول اول اول، لازمه که ذوق و شوقمو کتمان نکنم و فریاد بزنم که عیدمون مبارک. فردا ولادت پیامبر اکرم(ص) هستش و امام جعفر صادق(ع). دو نور آسمونی که میان روی زمین؛ انگار که خورشیدی در دل شب؛ تا یه کم زمینیای زمین گیر و خاک آلود رو آسمونی و افلاکی کنن. حالا بماند که شب زده ها ناسپاس تر از این حرفا بودن و مث همیشه، قصد جون خورشید رو کردن تا نکنه یه وقت نورش چشما رو بزنه و خواب آلوده ها رو بیدار کنه. بماند. نمی خوام دوباره روضه بخونم.

فقط خدا کنه به شکرانه ی حال و هوای این روزامون، دو رکعت نماز شکر بخونیم و شده حتی دو دقیقه با اخلاص از خدا بخوایم تموم اسلام گرایان واقعی رو تو هرکجای دنیا، تو همین بهار پیروز عالم بکنه. پس دست به دعا برداریم برای سلامتی و پیروزی انقلابیون مسلمون تو هرکجای دنیا؛ خصوصاً واسه بحرین و بحرینی ها.

شور و حال عجیبی رو حتی تو فضای مجازی احساس می کنم. انگار این فقط در و دیوار شهر  نیس که آذین بندی شده و به استقبال جشن شکوهمند پیروزی حقیقت اسلام بر خط بطلان کفر و استبداد، رفته. حتی انگار این فقط دل هامون نیستن که به تب و تاب افتادن و روزشماری می کنن تا اون لحظه ی همیشه تاریخی از راه برسه و مشت ها بار دیگه گره کرده و هماهنگ بالا برن و جان ها و زبان ها همصدا شعارهایی رو فریاد بزنن که غریوش 33 ساله تو گوش همه ی ما پیچیده. همه پر از شعور، پر از یک شور انقلابی 33 ساله با همون شعارها و با همون اصول، همدل و همراه شدن؛ و چشم انتظارن واسه فرارسیدن روز حماسه، 22 بهمن.

به سفارش دوستی، دوباره به سایت همه ی ما سر زدم و حس و حال عجیبی بهم دست داد. ترجمان شور و حال خودم رو تو اون سایت دیدم. واقعاً چقدر این اسم برازنده اس واسه چنین سایت انقلابی: همه ی ما. شوری که این روزا تموم وجودمون رو فراگرفته؛ تو دونه دونه مطالبی که اونجا کار شده؛ تو دونه دونه اش، میشه حس کرد. و حس همراهی تازه آغاز میشه. همراه که باشی دیگه حتی مهم نیست با کدوم اعتقاد و مال کدوم شهری. همه ی ما یعنی حتی اون اقلیت های مذهبی که همیشه حضور حماسی و گسترده شون تو تموم عرصه های سیاسی و اجتماعی و... مایه ی افتخار ایران عزیزمون بوده. همه ی ما یعنی حتی اون جوون غیور ترک زبون آذربایجانی، اون بسیجی لر دلاور، اون آزاد اندیش اصفهانی و این حقیر تهرانی. همه ی ما ترجمان همراهی همه ی ایرانیان است. شاید هم همه ی جهانیان؛ چرا که شهید ادواردو آنیلی یادم داد: روح حق طلبی و ظلم ستیزی مرز جغرافیایی نمی شناسه.

الآن هم می خوام درسی رو که آموختم پس بدم:
از اصالتم اندکی خواهم نوشت؛ اصالتی که متأسفانه، زیاد از آن چیزی نمی دانم؛ من از هگمتانه، من از ارگ بم، آمدم. موقت، در این شهر، ساکن شدم.
انشالا تو پست بعدی کمی از برنامه های همدانیای عزیز و کرمانیای خوش مرام رو که واسه هرچه باشکوه تر برگزار کردن جشن پیروزی انقلاب تدارک دیدن، براتون میذارم.

۲۰ بهمن ۹۰ ، ۱۴:۵۶ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

واپسین نفس های دژخیمان در روزهای 20و 21 بهمن 1357

 

حمله ی نیروهای گارد به پادگان نیروی هوایی تهران از سوی مردم که روح خدا زنده و بیدارشان کرده بود، بی پاسخ نماند. جنگ خیابانی از 10 شب با اجتماع مردم و با هدایت امام (ره) که از متفرق شدنشان باز نگاهشان می داشتند؛ آغاز شد. نیمه های شب، مأموران حکومت نظامی با رگبار مسلسل، درصدد ایجاد رعب در دل جمعیت به خشم آمده از ظلم، برآمده و با حمله به این دلاوران، 152 نفر را دستگیر کردند. و فصلی جدید بر پایان خودشان را به دست خود آغاز کردند و عزم ملت، بر پایان بخشیدن به حکومت ظلم و سلاح زور و تزویر، استوارتر شد.


فردا، صحنه ی همدلی هاست. همراهی مردم با انقلابیون از نیروهای مسلح، نوید برتری اسلام را بر استکبار جهانی، به گوش جان جهانیان رساند و این گلبانگ عشق است که در تمام ایران طنین افکنده است.
درگیری ها شدت یافته است؛ کار بالا گرفته است؛ و لحظه به لحظه، عزم انقلابیون استوارتر و پوشال هیبت حکومت غیر قانونی، بیشتر فرو می ریزد.
شمار شهدا رو به فزونی است. آنقدر بر تعداد مجروحین هر لحظه افزوده می گردد که دیگر نمی توان آنها را به شماره درآورد.
بر ساعات حکومت نظامی افزوده می گردد؛ که بازهم درایت امام(ره) گویا پیام هدایتگر آن یگانه خورشید پشت ابر می شود که حکومت نظامی را خلاف شرع می داند تا رشادت مردم، در این لحظات تاریخ ساز، بی نتیجه نماند. رژیم در تدارک کوتای نظامی است و دستورالعملش، دستگیری رهبران نهضت است؛ و این خود دلیلی آشکار بردرماندگی بیش از پیش آن در برابر موج خروشان مردمی است که قلب هایشان پیش تر از خودشان انقلاب کرده اند و اکنون تنها در جستجوی پاسخی مناسب به این انقلاب درونی خویشتن خویشند.
کلانتری ها، یکی پس از دیگری سقوط می کنند. سنگرهای خیابانی تجلی گاه شور انقلابی اند. سنگرداران، همین مردم مسلح شده با همراهی افراد نیروی هوایی هستند که قلب هایشان از دست هایشان مسلح تر است؛ چرا که یک قبضه سلاح، کجا و عشق به حضرت ماه، کجا.

یک روز تا پیروزی نهایی باقی است؛ این روزها، نور است که بر نور می تابد و فقط یک روز دیگر باقی مانده است تا انفجاری از نور، از سرزمین سلمان، تمام دنیا را به لرزه درآورد.

۲۰ بهمن ۹۰ ، ۱۱:۰۰ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

روزشمار انقلاب: 18 و 19 بهمن 1357

چکیده ای از رویدادهای ۱۸ بهمن ۱۳۵۷ به نقل از http://www.irdc.ir

دراین روز، امام خمینی(ره) در جمع روحانیون شهر اهواز، ادامه ی نهضت را یک تکلیف عنوان کردند.
از دیگر رویدادهای این روز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
گروهها و اقشار مختلف مردم، از جمله دانشگاهیان، از دولت موقت مهندس بازرگان پشتیبانی و حمایت کردند.
روحانیون و مردم زنجان و بخش‌های تابعه در یک راهپیمایی بی‌سابقه پنجاه هزار نفری، حمایت قاطع خود ار از امام خمینی و نخست وزیر منصوب او اعلام داشتند. در این اجتماع، حجت‌الاسلام ابوالفضل شکوری به نمایندگی از مردم و روحانیت، قطعنامه سی ماده‌ای را مبنی بر: 1ـ انحلال رژیم شاهنشاهی . 2ـ انحلال مجلسین و دولت بختیار . 3ـ مشروعیت دولت مهندس بازرگان، قرائت کرد و مورد تأیید قرار گرفت.
رادیو لندن و رادیو مسکو: صدها تن از افسران سابق، از جمله چند تن از امرای ارتش که به علت مخالفت شاه از ارتش اخراج شده‌اند، پشتیبانی خود را از آیت‌الله خمینی اعلام کردند.
فرماندار نظامی تهران به این دلیل که مردم به مقررات حکومت نظامی اهمیت نمی‌دهند، ساعات منع عبور و مرور را کاهش داد.
سرهنگ شکوری، رییس آجودانی ستاد لشکر شصت و چهار رضائیه، به هنگام رفتن به پادگان، ترور شد.
یک تبعه آمریکا که در اصفهان راننده‌ای را مضروب کرده بود، توسط محکمه شرعی مردم، پس از پرداخت دیه، آزاد شد. لازم به تذکر است که طبق قانون کاپیتولاسیون، محاکم ایران حق محاکمه هیچ یک از افراد تبعه آمریکا را ندارند. تشکیل این دادگاه مردمی نشانه قوت یافتن روز افزون مردم مسلمان است.

چکیده ای از رویدادهای ۱۹ بهمن ۱۳۵۷ (روز نیروی هوایی ارتش) به نقل از http://www.irdc.ir

از شکننده‌ترین ضربات بر پیکر رژیم شاهنشاهی، حرکت شجاعانه پرسنل نیروی هوایی ارتش در 19 بهمن 1357 بود که بحق می‌توان آن را از ایام الله نامید. در این روز، نظامیان متعهد نیروی هوایی، با حضور در اقامتگاه رهبر بزرگ انقلاب اسلامی در مدرسه رفاه و بیعت با حضرت امام، سندی از افتخار، حماسه، رشادت و ایمان را در برگ‌های زرین انقلاب اسلامی به ثبت رسانیدند. امام خمینی در روز 19 بهمن 57 در جمع پرسنل نیروهای هوایی فرمودند: «در درود بر شما سربازان امام عصر سلام الله علیه، همانطور که فریاد زدید، تاکنون در خدمت طاغوت بودید، طاغوتی که همه هستی ما را ساقط کرد، طاغوتی که ما را برده خارجی‌ها کرد و از امروز در خدمت امام عصر سلام الله علیه و در خدمت قرآن کریم هستید.» تصویر بیعت پرسنل نیروی هوایی ارتش به هنگام بیعت و سلام نظامی در مقابل امام خمینی که در روزنامه‌های فردای آن روز چاپ شد، دژخیمان رژیم را بیش از پیش ناامید نموده تا جایی که برخی از آنان با ناامیدی به تکذیب روی آوردند. از سوی دیگر، چنین رویداد خجسته ای امواج خروشان انقلابی مردم را فزون تر کرد.
امام خمینی طی نطق کوتاهی که از شکبه تلویزیونی کارکنان اعتصابی رادیو و تلویزیون بطور مستقیم پخش می‌شد ضمن آرزوی موفقیت برای کارکنان رسانه‌های گروهی گفتند: دستگاه‌هایی در این قسمت بوده و هست که بایستی در خدمت مردم می‌بودند. ولی رژیم غاصب از آنها در راه هدف‌های نامشروع استفاده کرده است.
خانواده افسران بازداشتی نیروی هوایی، همچنان با ادامه تحصن، تهدید به اعتصاب غذا کردند.
مهندس شریف امامی که از طرف دادستانی ممنوع‌الخروج شده بود، از کشور گریخت.
گروه منصورون، ترور رییس گارد دانشگاه جندی شاپور اهواز را به عهده گرفت.

 

۱۸ بهمن ۹۰ ، ۲۱:۰۶ ۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

17 بهمن 1357

گزیده ای از سخنرانی های امام روح الله(ره) :

1- در حضور پرسنل نیروی دریایی: شما تا حالا در خدمت طاغوت بودید . متأسفانه این جمعیتی که باید به ایران خدمت بکنند و یک ایران صحیح برای ما بسازند درخدمت کسی بودند که جدیت برای انهدام این مملکت داشت. ما پنجاه سال بود مبتلا بودیم به حکومت رضاخان  و محمد رضا خان ، که در این پنجاه سال دوم خیانت خیلی زیادتر شده از آن پنجاه سال اول .
 اینها خراب کردند و رفتند ، و حالا باید بسازیم . اینها آن کاری که کردند قبرستانهای ما را خوب آباد کردند! جوانهای ما را همه زیر خاک کردند و رفتند . ما حالا باید بنشینیم و بسازیم و همه دست به هم بدهیم . اینهایی که در ارتشند و پاکدامنند  ارتش را بسازند ؛ آنهایی که بیرونند ؛ در اداراتند و پاکانند ، ادارات را درست کنند .
ان شاء الله خدا همه تان را حفظ کند. موفق باشید ، مؤید باشید ان شاءالله.

2- در حضور صادر کنندگان خشکبار و دانه های کشاورزی:

ادامه مطلب...
۱۶ بهمن ۹۰ ، ۲۱:۱۷ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

تبریکات صمیمانه

میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و هفته ی وحدت بر عموم مسلمین جهان مبارک باد.

۱۶ بهمن ۹۰ ، ۱۳:۴۵ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

توضیحات

سلام. کوتاه، یه نکته ای رو توضیح بدم؛ این پست هایی که تا 22 بهمن انشالا هر روز می ذارم؛ صرفاً بازگویی یه سری وقایعه از سال 57؛ شاید کمی همراه با تحلیل باشه؛ اما هیچ قضاوتی از سمت حقیر راجع به اشخاصی که توش اسمشون میاد صورت نمی گیره.خنثی

فقط دارم چکیده ای از وقایع اون روزا رو اینجا یه بار دیگه بازگو می کنم؛ دقیقاً مشابه کاری که خیلی از سایتای دیگه تحت همین عناوین روز شمار انقلاب و ... انجام می دن.

التماس دعا

۱۵ بهمن ۹۰ ، ۱۹:۰۸ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

16 بهمن 1357؛ به روایت کیهان و اطلاعات

در چهارمین روز اقامت امام خمینی در ایران، هزاران نفر از مردم تهران و شهرستان‌ها به محل اقامت ایشان هجوم آوردند. سرتاسر خیابان‌های ایران، ژاله، مجلس و سرچشمه از جمعتی که برای دیدار امام خمینی آمده بود موج می‌زد. تعداد زنان در این روز چشم‌گیرتر از روزهای قبل بود؛ اگرچه ساعت دیدار زنان از 2 تا 5 بعدازظهر اعلام شده بود، اما آنان قبل و بعد از این ساعت نیز در پشت درهای اقامتگاه اجتماع می‌کردند. به علت همین تجمع گسترده، ساعت 6 این روز یک بار دیگر درهای مدرسه‌ی علوی به روی زنان باز شد و گروه‌های وسیعی به درون محوطه راه یافتند.

جیمز بیل آیت‌الله خمینی را مجاهدی دانشمند توصیف نمود که عالی‌ترین مدارج تحصیلی سنتی را طی کرده و از محبوبیت شگفت‌انگیزی در جامعه‌ی ایران و شیعیان نقاط دیگر جهان، برخوردار است. او بیان داشت:
«آیت‌الله خمینی در جست‌وجوی هیچ مقام رسمی (دنیوی) برای خود نیست. او تنها تلاش و مجاهدت می‌کند تا وطن خویش را نجات دهد و از انحطاط رهایی بخشد و مردمی باتقوا به‌وجود آورد و به همین دلیل احساس من این است که دولت آمریکا باید با او همکاری نزدیک داشته باشد تا نظراتش را که ده‌ها سال برای آنها مبارزه‌ی خستگی‌ناپذیر کرده است، جامه‌ی عمل بپوشاند.»

همچنین در این روز هنری کیسینجر، وزیر امور خارجه‌ی پیشین آمریکا که از صهیونیست‌های مشهور است، اظهار کرد که از آن بیم دارد حوادث ایران به سایر کشورهای دوست آمریکا سرایت کند و همه را غرق در انقلاب سازد. او گناه این انقلاب‌ها را از دیدگاه خود متوجه هدف توخالی، دفاع از حقوق بشر، دانست که در آن زمان یکی از مبانی سیاست خارجی آمریکا بود.

۱۵ بهمن ۹۰ ، ۱۸:۵۱ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

روز شمار انقلاب اسلامی ایران

پس از آن همه اقتدار و آن ورود غرورآفرین؛ پس از آن سخنرانی های کوبنده و تاریخی؛ اکنون، ضربه ای دیگر بر بدنه ی نیمه جان کابینه ی غیر قانونی بختیار؛ باز هم با تدبیر امام روح الله(ره): انتصاب نخست وزیر برای تشکیل دولت موقت...

"حکم"

زمان : 15بهمن 1357/ 6 ربیع الاول 1399
مکان: تهران مدرسه رفاه
موضوع :نخست وزیری آفای بازرگانی
مناسبت : تشکیل دولت موقت
مخاطب : بازرگان، مهدی

بسم الله الرحمن الرحیم
6 ربیع الاول 1399

جناب مهندس مهدی بازرگان

   بنا به پشنهاد شورای انقلاب ، برحسب حق شرعی و حق قانونی ناشی از آرای اکثریت قاطع قریب به اتفاق ملت ایران که طی اجتماعات عظیم و تظاهرات وسیع و متعدد در سراسر ایران نسبت به رهبری جنبش ابراز شده است، و به موجب اعتمادی که به ایمان راسخ شما به مکتب مقدس اسلام واطلاعی که از سوابقتان در مبارزات اسلامی و ملی دارم، جنابعالی را بدون در نظر گرفتن روابط حزبی و بستگی به گروهی خاص، مأمور تشکیل دولت موقت می نمایم تا ترتیب ادراه امور مملکت و خصوصاً  انجام رفراندم و رجوع به آرای عمومی ملت درباره تغییر نظام سیاسی کشوربه جمهوری اسلامی و تشکیل مجاس موسسان از منتخبین مردم جهت تصویب قانون اساسی نظام جدید و انتخاب مجلس نمایندگان ملت بر طبق قانون اساسی جدید را بدهید .

مقتضی است که اعضای دولت موقت را هرچه زودتر با توجه به شرایطی که مشخص نموده ام تعیین و معرفی نمایید .

کارمندان دولت وارتش وافراد ملت با دولت موقت شما همکاری کامل نموده و رعایت انضباط را برای وصول به اهداف مقدس انقلاب و سامان یافتن امور کشور خواهند نمود.

موفقیت شما و دولت موقت را دراین مرحله حساس تاریخی از خداوند متعال مسئلت می نمایم.


                                                                                   روح الله الموسوی الخمینی

 ...

یه نکته ای؛ متن بالا رو که خوندم، اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد؛ تقارن بهار انقلاب، تو اون سال، با ماه ربیع الاول بود؛ درست مث امسال. که به فال نیک می گیرمش؛ انشالا امسال هم فرجی بشه و دیکتاتوری دیگه و ظالمی دیگه ساقط بشه. که این فریاد امروز جوانان آزادیخواه و مسلمانان بیدار در بحرین است: الشعب یرید إسقاط النظام...

 برای شادی روح امام راحل(ره)، شهدای اسلام و انقلاب و شهدای بیداری اسلامی، صلوات:

اللّهمّ صلّ علی محمّد و آل محمّد

۱۴ بهمن ۹۰ ، ۲۳:۴۸ ۳ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

و خدا تا ابدیت باقی است

گفتند بیخودی نباش؛ دیگر مهم نیست که خودی باشی؛ یا نخودی! اینجا رزمگاه شور و شعور است؛ تو طالب این میدانی؟ بسم الله. پرشور باش و با شعور.

بسم الله را که گفتم، دستم را گرفتند تا حتی نخودی هم نمانم.

خانه ای داشتیم و خانواده ای؛ من شدم ته تغاری شان! خانه ای زیبا و مستحکم؛ آن هم وسط دریا... دست در دست هم، همه همدل و همراه شدیم. موج ها می آمدند؛ موج ها می رفتند؛ و من حتی نمی فهمیدم چطور از خانه و از روی سر ما، این موج های بلند، می گذرند.

داشتم تازه تازه می فهمیدم شور و شعور، هر دو با هم  تا چه اندازه می توانند موج شکن شوند که موجی آمد؛ از سقف خانه مان، بسیار بلندتر. خانه را آب گرفت. لحظه ای دست هامان از هم جدا شد. و من بر روی موج، رها گشتم .

من هنوز ته تغاری همان خانواده ام. اگر دوباره خانه ای بسازند؛ و اگر نه، اگر مرا دوباره در آن خانه ی باز هم زیبا و مستحکم، باری باشد یا نه؛ من که باریکه راهی را با شنا در میان امواج پیدا کردم. پس هستم؛ اگر چه تنها و رها شدم ولی این را نیک می دانستم و می دانم که همیشه تنها یارم خدا بوده و هست.

تنهایی شنا کردن، مخصوصاً برای کودکی که حتی دیگر غریقان نجاتش را هم نمی بیند، خیلی سخت است اما با خودم می گویم، مگر تا امروز، موج ها را آن غریقان نجات می شکستند؟ مگر ناجی مان، جز خدا کسی دیگر بود؛ که از تنهایی امروز باکی داشته باشیم؟

سقف آن خانه فرو ریخت ولی؛ من خدا را دارم. کوله بارم بر دوش. به همه آبادی ها کوچ خواهم کرد. کلبه ای خواهم ساخت. سر هر چشمه ی نور. کلبه ای گرم که سرمای زمستان را خواهد تاراند. در این کلبه به روی همه یاران باز است. و به جز یاد خدا هیچ ندارم تا که با آن از مهمانان خود، پذیرایی کنم. پس بیا تا جان ها را جرعه جرعه بچشانیم از این زمزم نور. من و تو زمزمه هامان را باید فریاد کنیم:

من خدا را دارم. تو خدا را داری. ما خدا را داریم. فتنه ها می گذرند. و خدا تا ابدیت باقی است. 

۱۴ بهمن ۹۰ ، ۲۲:۱۴ ۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰

ساعات خوش آن بود که با یار بسر شد

سلام. 

اول اول، این رو تقدیم می کنم به هر کی بوی آشنایی رو از وب نوپای من، حس می کنه:

باز هم دیر رسیدم از راه / اول خطبه نبودم من؛ آه 

تا بیابم جایی و بنشینم / خطبه آغاز نمود حضرت ماه 

لیک در سایت ها چه زود آمد / متن و صوت سخنان، ای والله... 

   فایل صوتی خطبه ی اول امام خامنه ای را از اینجا دانلود کنید.

متن و صوت خطبه ی عربی امروز امام خامنه ای را از اینجا دانلود کنید. 

 گزیده ای از آن کلام گوهربار که در گوش جانم طنین افکند(نقل به مضمون): 

 برماست تزکیه ی نفس و مقدم داشتن آن حتی بر تعلیم کتاب و حکمت؛ برماست پرداختن به اصول و پرهیز از بزرگنمایی فروع؛ برماست حفظ اتحاد و همدلی؛ بر ماست فریب وعده های دروغین دشمن را نخوردن؛ برماست تنبلی نکردن و کار جهادی کردن.

 *****

تحریم ها استعدادهایمان را شکوفا می کند؛ هیبت پوشالی غرب را در نظر ملت ها فرو خواهد ریخت؛ و بر عزت و قدرت ما در نظر کشورهای منطقه خواهد افزود. پس تحریممان کنید؛ تهدیدمان کنید: 

تحریمتان، به قصد ضربه به ماست؛ اما در واقع خدمت به ماست. 

تهدیدتان نشان از ضعف شماست؛ پس به نفع ماست.

 *****

ما در قضایای ضدیت با اسرائیل، دخالت کردیم.

اگر در امور بحرین، دخالت کرده بودیم، اوضاع در بحرین جور دیگری می شد.  

 *****

انتخابات، مصونیت کشور است. و حضور گسترده تر پای صندوق ها، بر اعتبار کشور می افزاید.

وقتی مقام مسئولی تصمیمی گرفت، همه تسلیم باشند؛ حتی اگر کسی به آن تصمیم معترض هم باشد.

رأی نیاورندگان، مراقب باشند همان کلاهی سرشان نرود که سر رأی نیاورندگان انتخابات سال88 رفت.

۱۴ بهمن ۹۰ ، ۱۳:۱۸ ۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰